Kurs/Foredrag

Har du bruk for min kompetanse i forbindelse med en konferanse eller et arrangement, bidrar jeg gjerne som konsulent/rådgiver. Er det ønskelig med skreddersydde kurs/konsepter, er det bare å ta kontakt.

Vinkurs

Et vinkurs innebærer en gjennomgang av vinene der vi ser på farge, lukter og smaker. Du lærer om druetyper, vindistrikter, og får anbefaling om glasstyper, temperatur og servering av vin. Jeg gir tips om spennende mat og vin kombinasjoner. Kursene er sosiale og uformelle, still svært gjerne spørsmål om det du lurer på angående mat og vin. Jeg er opptatt av en formidling som du kan forstå. Mitt ønske er å inspirere deg til å lukte og smake mer. ”Vet du forskjellen på lufting og dekantering av vin?” Jeg er lidenskapelig opptatt av mat og vin, med forkjærlighet for økologisk og kortreist nytelse. Vin er til for å deles med gode venner.

Lokalmat

Lokale kortreiste produkter er lykkeligvis i vinden som aldri før. Kvaliteten på mange av de kortreiste produktene fra Lofoten og Norge er i verdensklasse. Mitt engasjement ligger i å formidle kunnskap om produsentene og de flotte produktene. Jeg er stolt over de lokale råvarene og matkulturen som fremmes rundt om i landet. ”Vil du få økt kunnskap om kortreist mat, lokale produsenter, og vite hvor du får tak i produktene?”

Send forespørsel

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding

Takk for flott vinkurs. Du er dyktig og vekker liv i sansene våre både med kunnskap og engasjement.

Ragnhild Marie Nyland

Planlagte kurs/foredrag

Nytt arrangement på Bruket 25. april 2020. Helaftens vinkurs med femretters middag lagd av Elise Bratteng Rønning og Marius Martinsen.  De driver restauranten Til Elise fra Marius på Utskarpen, Helgeland. Ta kontakt på  post@kurstilhavs.no Begrenset antall plasser. Velkommen til havs.